Sobre Londres

En aquest blog ja s’ha parlat de Londres. En concret ho van fer la Nina i la Mar, doncs fa poc jo també hi vaig anar així que us parlaré de les coses que no han dit elles, és a dir, algun lloc més per visitar i algunes curiositats.

Curiositats:

  • Sí, quasi sempre fa núvol i a més a més va plovent a estones.

  • Hi ha molts espanyols i catalans, ja sigui de vacances o treballant. I quan dic molts és molts!

  • La gent sempre corre per agafar els autobusos i els trens, i això que els autobusos normalment passen cada 5 minuts!

  • Si us voleu moure en transport públic compreu una Oyster Card o us sortirà molt car! Van molt bé, no cal ni treure-les del moneder, perquè funcionen amb tecnologia NFC, contacless.

  • Recordeu que necessitareu un convertidor pels endolls.

  • Els museus són gratuïts! Tot i que t’aconsellen fer una donació de 2-5 lliures. A més a més et cobren per serveis com ara guarda-roba, al Natural no penseu pas en deixar-hi les maletes, que us costaria més de 15£ .

  • Molts lavabos són pagant 50 penics! Aprofiteu els que són gratuïts com els de museus o restaurants.

  • Els esmorzars típics tenen molt de colesterol: ous, bacó, salsitxa… Tasteu els Pancakes! Em van encantar! També hi tenen moltes cookies i barretes de xocolata de molts tipus.

Coses a visitiar que no s’hagin dit:

 1. Camdem Market: Allà hi trobareu un munt de coses interessants: heavys, hippies, punkies… i a més a més moltes parades de menjar barat de diferents països: fins i tot hi tenien paella! Si voleu tastar un menjar anglès que estigui bo tasteu l’ànec confitat!
 2. Museus: British Museum, National Gallery, National History Museum. Al British hi trobareu moltes coses gregues i egípcies i a unes hores específiques a cada secció hi fan visites guiades gratuïtes. Al National quadres de pintors de diferents èpoques i procedències i al Natural animals, fòssils i ecologia.
 3. Pubs. Hi ha molts pubs de música en directe, com per exemple el 12 Bar Club i el Blues Club.

 

Publicat el

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *